goodbye

Egy szakítás margójára…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Észrevétlenül, szinte alattomosan kúsztál az életembe. Apránként, de biztosan épültél be a mindennapjaimba, a bőröm alá…
De tisztán emlékszem a napra, amikor észrevettelek Téged, pedig ez nem mostanában történt: több, mint 15 éve.
Azóta óvtalak, takargattalak kíváncsi tekintetek elől, ironkodva-pironkoda, hogy senki ne vegyen észre. Igyekeztem titokban tartani, hogy létezel, s hogy időközben szerves részemmé váltál.
Volt, amikor sikerült némi erőt gyűjtenem és megpróbáltam szakítani Veled. Számtalan praktikát bevetettem, erőlködve, önsanyargatva igyekeztem megszabadulni Tőled, de valójában sosem sikerült. A kísértés démonai mindig erősebbek voltak nálam. Mindig visszatértél és én is mindig visszatértem Hozzád. A végén már meg sem próbáltam, hogy véget vessek a viszonyunknak, mondván, úgysem sikerül….
Megszülettek a fiaim és ragaszkodásod még erősebbé vált. Néha már fájt. Fogamat összeszorítva, izzadva küzdöttem nap-mint-nap, hogy letörjem ezt a beteges kitartásodat.
De kettőnk köteléke elszakíthatatlannak tűnt.
Aztán egy reggel felébredtem, és elhatároztam: végérvényesen befejezem ezt a bűnös viszonyt, elapasztom a forrást, amiből táplálkozol!
Nem ment egyedül, de sokkal könnyebb volt, mint gondoltam.
Két hét sem telt bele, észrevettem, hogy irántam érzett hűséged napról-napra csökkent, szorító ölelésed egyre erőtlenebbé vált.
Aztán egy szép, augusztus végi napon egyszer csak megtörtént. Körülnéztem, és nem láttalak. Kerestelek, de nem voltál sehol.

Amióta eltűntél az éltemből, sokkal boldogabb vagyok. Folyton MOSOLYGOK. Nem bújok el többé az engem vizslató szemek elől, büszkén vagyok én újra ÉN. Mert megszabadultam Tőled. Végleg.
SOHA többé nem foglak viszontlátni!

De hálás vagyok Neked. Nem azért, mert annyi éven keresztül hűségesen ragaszkodtál hozzám, hanem azért, mert azáltal, hogy ilyen sokáig velem voltál, igazán tudom ÉRTÉKELNI a régi/új életem.

Ezért hát minden jót, Mr. Súlyfelesleg, próbálkozz másnál, nálam már rossz ajtón kopogtatsz…

Ha Neked is nehezedre esik a szakítás a plusz kilóiddal, ha Téged is folyton a kísértés démonai kergetnek és nem hiszed el, hogy képes lennél megszabadulni a túlsúlyodtól, keress bátran! Elmondom, hogyan csináld!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin