Karantén-kvíz & Co.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 

Karantén-kvíz

Karantén-kvíz & Co.

Amikor elkezdődött ez a “maradj otthon”, az első gondolatom az volt, mit tudnék adni pluszban – nem csak azoknak, akikkel együtt dolgozom.

Mert az azért elég hamar világossá vált, hogy a karantén-időszak mindannyiunk számára ismeretlen kihívásokat hoz majd: a társas érintkezések hiányát, mosolyt takaró maszkos arcokat, folytonos otthoni készenlétet – zsibongó gyerekek kereszttüzében…

És csak az igazán merészeknél kerül fókuszba a fogyás, az életmódváltás.

Így születtek meg azok az együttműködések, amikre nagyon büszke vagyok:

✔️ a KruzBike Company-val közös akciót hirdettünk, a csoportom tagjai kedvezményesen vásárolhatnak Marcitól bringát,

✔️ Csuvarszki Éva Krisztina több héten ketesztül otthon végezhető gyakorlatsorokat videózott, és nem, nem a kerek popsira “gyúrunk”, hanem elsősorban a mozgásszegény életmód generálta problémákra fókuszálunk a “karantréning” sorozatban,

✔️így történt, hogy Dévényi Kathy is vállalta, hogy a Lefaragjuk! ALAKulat “SZÉPSÉGSZERDA” sorozatában minden héten pár perces videóban apró trükköket, sminktippeket mutat, amikkel mindenki egy picit jobban érezheti magát otthon is a bőrében – a fogyás alatt, után vagy előtte.

És így pattant ki egyik reggel az ötlet a fejemből, hogy egy KARANTÉN-KVÍZ-t készítek, abban a reményben, hogy sokak arcára mosolyt csalok és pár percre kilendítem őket a mindennapok karantén-rutinjából.

A tesztet a privát FB-oldalamon tettem  közzé, itt most az értékelését találjátok.

Remélem, jól szórakoztatok!

KARANTÉN-KVÍZ KIÉRTÉKELÉS:

0-3 pont:

Ön nyers egyszerűséggel, hidegvérrel képes kezelni a kialakult helyzetet. Laptopjával együtt viszont úgy látom, a humorérzéke egy részét is az irodában hagyta vagy pedig már az óvodában is savanyúcukor volt a jele. A kedvenc napi sorozata a Plant Holder Soldier (magyar fordításban: az Operatív Törzs). Azonban azt javaslom, váltson át inkább Anzselika Habpatron youtube-csatornájára!

3-20 pont:

Ön ebben a kivételes helyzetben bizonyította, hogy felelős, tudatos, hasznos tagja társadalmunknak! Ön az, aki egészen biztosan jobban süt már kovászos kenyeret, mint Szabi, a pék. Ön az, aki a barátnőit is színhelyes textilmaszkkal látja el. És Ön az, aki ezt a tesztet is tovább fogja küldeni ismerősei számára, hogy ők is viduljanak egyet ezekben a nehéz napokban.

20 pont felett:

Nyugodjon meg! Most azonnal tegyen hidegborogatást a fejére és feküdjön le a kanapéra! Nem, ne pattanjon fel, ne foglalkozzon azzal, hogy a 3 évese épp most üvölt a WC-ről, hogy “Kéééééész!”. Higgadjon le, vegyen mély levegőt és relaxáljon! Ommm…. Ommm… Ommm… Még mindig nem megy? Pisszentsen meg egy sört! Így. És most töltse ki a tesztet újra. Egészen addig, amíg 20 pont alatt nem teljesít. Ha kell, csalja el a válaszait!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin