Meizner Vera mentor és életmód tanácsadó

Magamról

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meizner Vera vagyok.

Közgazdászként végeztem, több multinacionális vállalatnál dolgoztam kereskedelmi területen, az utóbbi 10 évben egy német gyökerű, üzleti szoftverfejlesztő cég terméktámogató mérnökeként.

2016-ban, 1 hónappal a 40. születésnapom előtt iker fiaink születtek – ez a mai napig izgalmas kihívás elé állít bennünket a férjemmel.

2 évesek voltak a srácok, amikor úgy döntöttem, visszamegyek dolgozni – viszont egy komoly feltételt szabtam magamnak: rendbe teszem a testem, „leradírozom” a terhesség, az ébren töltött éjszakák, a rendszertelen étkezések, a folyamatos készenlét szemmel látható, a szobamérlegen is jól mérhető nyomait.

Elkezdtem saját „kútfőből” diétázni. El is jutottam 2 hónap alatt 2 kg mínuszig, aztán ez a folyamat leállt és a súlyom nem mozdult, én pedig csüggedni kezdtem.

Ekkor az egyik közösségi oldalon „szembejött” velem egy réges-régi ismerősöm frissen feltöltött fotója: 4 hónap alatt 21 kg-t fogyott és bombasztikusan nézett ki!

Rögtön felhívtam és kikérdeztem…

Kiderült, hogy egy tejsavó alapú fehérjediétát csinált végig.

Több se kellett nekem: ha ő 4 hónap alatt 21 kg-t adott le,  nekem hogy a csudába ne sikerülne pár hét alatt lefaragnom azt a 6-7 kilót, ami zavar?!

Belevágtam, és 6 hét alatt sikerült az, amit álmodni sem mertem: úgy néztem ki, mint 28 éves koromban.

A régi-új alakom azóta is tartom, a program ugyanis rávezetett a tudatos táplálkozásra – szinte észrevétlenül életmódot váltottam.

Úgy éreztem, hogy minden nőnek meg kellene tapasztalnia azt a pozitív változást, ami velem is történt: nemcsak hogy karcsúbb és csinosabb lettem, de az önbizalmam is visszakaptam, tettrekész és energikus vagyok, a környezetemből folyamatosan kapom a pozitív visszajelzéseket. Ezért lettem életmód-tanácsadó, a fehérjediéta program egyik „nagykövete”.

Van egy pulzáló, aktív, folyamatosan bővülő, közösségi csoportom, ahol amellett, hogy megosztom a programban részt vevők sikersztorijait, a tagok egymást is motiválják a eredményeikkel, receptjeikkel, ötleteikkel.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin